Brooklyn

Kategori: tankar

New day

Precis hemkommen ifrån kungenskurva. Var där med Hanna och hennes mor Eva och kollade på byxor till Hannas lärarutbildning. Nu tänker ni - måste man ha speciella byxor som lärare? och svaret är självfallet -ja! Tillhörande ett par fula tofflor som ni säkert sätt på varenda lärare under era skolår. Det är inte bara en miss i modet, utan faktiskt ett måste om man ska klara sig igenom lärarutbildningen. den ni. 

   Skämt åt sido så skulle kvinnan leta upp ett par varma täckbrallor att ha ute i skogen med dessa små krälande djur som vi kallar barn. Om hon lyckades hitta några? nja då känner ni nog inte Hanna om ni trodde att det var möjligt. Tillbaka till ruta ett, och denna spännande byx-story får fortsätta någon annan dag. 

   Nu ska vi dricka kaffe och jag ska nog knarka några ipren i hopp om att bli friskare än vad jag känner mig just nu... wish me good luck! 

Jag och Meisan i förrgår 

 

SHOETASTIC

Nämen, Hallå!
   Jag är lite kluven när det gäller den här sidan. Vad ska jag egentligen skriva? Jag är ju ingen storbloggare av mig men samtidigt tycker jag fruktansvärt mycket om att skriva. 
Idag så kom ett paket till mig med dessa fyra dojjor. Är inget jätte stort fan i vissa av dem, men jag köpte dem ändå för jag har gett mig F*N på att jag ska börja använda höstskor.... 
   Jag är ju - tyvärr, en sån där converse-året-fucking-runt tjej i grund och botten. 

Näe ni, nu ska jag sippa vidare på min (säkert) femte kopp te idag. Jag, som för övrigt alltid har en kopp kaffe i handen, har börjat separera lite på jobb och fritid. Te hemma, kaffe på jobbet. Den ni!

Upp