Brooklyn

Kategori: savages

tattoo

Ja som ni redan har förstått så är jag lite smått spontan av mig, inte på det bra viset heller utan lite mer åt det- vafan håller du på med- sättet.
   Köpte alltså en tatueringsmaskin helt random och beslöt mig om att jag ska bli bra på det, genom att öva på mig själv ( övningsskinnet sög ju )
så ja... nu sitter jag och förstör mig själv och försöker lära mig att bemästra maskinen. heja mig. 

   Har för övrigt varit kattvakt hos min kära moster de senaste 2,5 veckan. Har även haft årets 2 första äppelkaksbuffer på jobbet, och nu i helgen vankas den sista. 
mycket jobb och lite fritid, men vad gör det! snart är det oktober redan, vilken jävla fart det går!

SHOETASTIC

Nämen, Hallå!
   Jag är lite kluven när det gäller den här sidan. Vad ska jag egentligen skriva? Jag är ju ingen storbloggare av mig men samtidigt tycker jag fruktansvärt mycket om att skriva. 
Idag så kom ett paket till mig med dessa fyra dojjor. Är inget jätte stort fan i vissa av dem, men jag köpte dem ändå för jag har gett mig F*N på att jag ska börja använda höstskor.... 
   Jag är ju - tyvärr, en sån där converse-året-fucking-runt tjej i grund och botten. 

Näe ni, nu ska jag sippa vidare på min (säkert) femte kopp te idag. Jag, som för övrigt alltid har en kopp kaffe i handen, har börjat separera lite på jobb och fritid. Te hemma, kaffe på jobbet. Den ni!

Upp