Brooklyn

New day

Precis hemkommen ifrån kungenskurva. Var där med Hanna och hennes mor Eva och kollade på byxor till Hannas lärarutbildning. Nu tänker ni - måste man ha speciella byxor som lärare? och svaret är självfallet -ja! Tillhörande ett par fula tofflor som ni säkert sätt på varenda lärare under era skolår. Det är inte bara en miss i modet, utan faktiskt ett måste om man ska klara sig igenom lärarutbildningen. den ni. 

   Skämt åt sido så skulle kvinnan leta upp ett par varma täckbrallor att ha ute i skogen med dessa små krälande djur som vi kallar barn. Om hon lyckades hitta några? nja då känner ni nog inte Hanna om ni trodde att det var möjligt. Tillbaka till ruta ett, och denna spännande byx-story får fortsätta någon annan dag. 

   Nu ska vi dricka kaffe och jag ska nog knarka några ipren i hopp om att bli friskare än vad jag känner mig just nu... wish me good luck! 

Jag och Meisan i förrgår 

 

Halloween

Ja som ni märker är jag ingen fena på att komma ihåg att denna sida existerar.. fy skäms.
Vad har hänt på senaste tiden då? jo Hanna har flyttat in med kisse hos mig. Det är inte för alltid under ett undertiden boende tills hon får nycklarna till sitt nya place! 
   Väldigt mysigt och kul har vi iallfall så det ska nog gå galant! 

Igår var jag på party med Nathalie hemma hos sofia, hennes två sambos fyllde år så det skulle självklart firas! kul! 

Upp